Om Oss _ Magic Touch Uppsala

_

Magic Touch erbjuder service av högsta kvalitet. Här på Magic Touch har vi all kunskap och teknik för att garantera dem bästa resultaten någonsin:

  • Modern utrustning
  • Professionell personal
  • Exklusiv uppmärksamhet på detaljer (Vi är noggranna)
  • Serviceupplevelse till alla våra kunder

När du väl kliver in är dina behov vår prioritet. Slösa inte mer tid på att leta efter en pålitlig frisör i Uppsala. Kom och besök oss på Magic Touch och låt oss ta hand om ditt önskade utseende.

Magic Touch  är en plats där mode möter en verklig upplevelse. På vår salong upprätthåller vi en spänning när det gäller att finslipa våra förmågor, utveckla nya färdigheter och hålla oss uppdaterade om nuvarande och historiska trender för att ligga före kurvan. Ägaren till Magic Touch, nämligen Head Barber Regi växte upp med frisöryrket. Som lärling inspirerades Regi synnerligen från sin lärare, en mentor. Han följde sin mentor pedantisk där han lärde sig professionen i salongen i första hand. Regi har framgångsrikt drivit ett antal populära frisörsalonger i Stockholm, och nu även här i Uppsala.

FÄRDIGHETER & STATISTIK
_

Vår Statistik

_
93%

Klippning

Resultat av800000klippningar
100%

Service till kund

Resultat av519recensioner på Google & Bokadirekt
100%

Erfarenhet

Resultat av17+ År i bransch
VÅRT LAG
_

Våra Experter

_
Frisör i Uppsala
Regi –

Grundare | Ägare

17+ år i branschen och nu är tiden mogen att ta sig en ny utmaning med att starta min dröm i Uppsala och jag är säker på att jag skulle leva upp till de förväntningar ni och jag har på personen som går in i den här rollen.  Jag är Regi, grundare av Magic Touch Uppsala, barberare och din frisör i Uppsala.

Välkommen.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 13.50.45
Zhwan

Skönhet och Laserklinik

Jag följde min passion inom skönhetsbranschen och utbildade mig vidare inom Laserbehandling. Mitt mål är att kunna erbjuda olika högkvalitativa behandlingar inom skönhet.

Du som kund står i fokus, välkommen.